Een nieuwe start

Schrik niet! Ik weet dat mijn blog ontzettend leeg is, en dat is nu net waar ik het met jullie vandaag over wil hebben. Mijn blog, mijn geest en mijn inspiratie al deze dingen hebben een verse start nodig, als je vast blijft lopen gum je alles weg en begin je gewoon opnieuw. *Haalt opgelucht adem*

Verse start

Iedere ochtend begint een nieuwe dag, een nieuw begin om weer iets moois te maken van jezelf, de wereld, de mensen om je heen. Je wilt iets bijdragen en niet meer in een hoekje lopen kwijnen. Helaas liep ik de laatste maanden ontzettend weg te kwijnen, vooral met oog op mijn eigen blog. ‘Wat moet ik er nu mee doen? Ga ik zo verder? Blijf ik alleen maar boek achtige artikelen maken of ga ik ook andere dingen doen?’  Waren enkele gedachten die de laatste tijd door mijn hoofd spookte. Maar ook of ik uberhaupt nog wel door moest gaan met mijn blog omdat ik niet het gevoel had dat het uberhaupt iets toevoegde. Ik zat na te denken om mijn domein en hosting op te zeggen en alles weg te vegen wat ik de laatste jaren heb gemaakt aan content. Nou, dat laatste is eigenlijk wel een beetje gebeurd. 

Ik kon het eigenlijk niet over mijn hart krijgen om mijn domein en hosting daadwerkelijk op te zeggen. Mijn hoofd sprak mij wijselijk toe dat ik beter opzoek kon gaan naar een goedkopere host. En dat heb ik nu ook gedaan, netjes maakte ik mijn back-ups en ging aan de slag met de verhuizing. Tijdens het importeren van de wordpress artikelen kwam er een foutmelding naar voren, in eerste instantie schrok ik enorm en ging de gedachten ‘Oh nee, nu ben ik alles kwijt!’ direct door mijn hoofd. Ik besloot dat ik vijftien minuten de tijd kreeg om een oplossing te zoeken om het probleem op te lossen en dat ik anders echt een verse start moest gaan maken met mijn blog.

Dus, FeelTheFuture is terug maar even in een heel dun jasje. En eigenlijk voelt dat beter dan verwacht, mijn hoofd is in een keer een stuk rustiger. Inspiratie en nieuwe verse rubrieken: kom maar door! Nee, ik ga niet meer fulltime bloggen met zeven artikelen per week. Het is mijn persoonlijke blog en heb voorgenomen dat ik artikelen tik wanneer ik daar zin in heb. Dus voor als nog: Geen vast schema & go with the flow.

3 thoughts on “Een nieuwe start

  1. Jeeuj, een nieuwe blogpost op Feel the Future. Goede beslissing trouwens Angelica. Bloggen op de manier die voor jou goed aanvoelt is de leukste vorm van bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *